Bolster ligt weer veilig in de thuishaven

NoordPolderZijlBolster ligt weer in de thuishaven. Dat betekent dat onze vakantie ten einde is. Helaas, die vier weken zijn omgevlogen. We hadden nog zo veel willen doen, de tijd en de wind heeft anders doen besluiten. Als je dan ergens op Langeoog verwaaid ligt en er komt een oostelijke wind dan ga je terug in je laatste week. Dat kan dan namelijk heerlijk op zeil in plaats van op de motor. En dat is precies wat we hebben gedaan. Dus geen Wangeroge, Spiekeroog, Greetsiel en Carolinensiel dit jaar. En zo zijn er nog wel wat doelen, maar die gaan we een volgende keer doen.  Omdat we ook wat filmpjes hebben gemaakt (nou ja, niet te veel van voorstellen), hebben we ook een eigen YouTube kanaal geopend: Zeeschouw Bolster. Daar staan nu nog twee filmpjes op van de jachthaven Langeoog bij harde zuidelijke wind: een erg onrustige plek om te liggen dan.
Er zal nog wel meer gaan volgen, anders hadden we geen kanaal hoeven openen. Maar eerst moeten we  de boel maar eens uitzoeken. De rest komt later dan wel.

Update: de filmpjes staan nu online op het YouTube kanaal, ook hebben we de vakantiefoto’s online gezet.  Deze zijn te vinden op vakantiefoto’s 2013 .